TYPO3 is modulair, efficient, en veilig

Wij maken websites in het CMS TYPO3. Om te voldoen aan onze missie en jouw wensen stellen wij, naast onze eigen strenge eisen aan softwareontwikkeling, ook strenge eisen aan het toegepaste CMS.

Daarom kiezen wij voor TYPO3: security by design, bewezen snel en van begin af aan ontwikkeld om grote en kleine websites te beheren. TYPO3 is in de basis ontwikkeld als een robuust en veilig CMS, bestaat al ruim 20 jaar, heeft een grote community en een toegewijd securityteam.

Onze lead-developer Patrick Broens maakte 12 jaar onderdeel uit van het TYPO3 core team. Onder zijn leiding ontwikkelen we onze eigen extensies in TYPO3 voor de gemeentelijke markt. 

Standaarden dragen bij aan de ontwikkeling van alle producten van OpenGemeenten. Door te werken op basis van internationale industriestandaards en product-specifieke richtlijnen groeien we mee met de markt. Door ons te conformeren aan de voorgeschreven TYPO3 richtlijnen zorgen we ervoor dat patches (bugs en veiligheid) en updates op een eenvoudige wijze uit te voeren zijn.  

Voordelen van TYPO3

 • TYPO3 is open source
  Voor een gemeente betekent dit dat er geen licentiekosten zijn en dat je zelf controle hebt op de (door)ontwikkeling van (extra) functionaliteiten. Je hebt dus volledige vrijheid én je bespaart ook nog eens onnodige kosten. Dat betekent ook dat gemeenten samen kunnen ontwikkelen.

 • Doorlopende ontwikkeling van functionaliteiten
  TYPO3 wordt actief doorontwikkeld. Dit betekent dat er voortdurend nieuwe functionaliteit wordt toegevoegd. 

 • Veiligheid op de eerste plaats
  Een team van ervaren ontwikkelaars zorgt er dagelijks voor dat de TYPO3 core veilig is. Wordt een kwetsbaarheid gevonden, dan wordt er heel snel een beveiligingsupdate geschreven. Wij zorgen er samen met onze hostingpartner voor dat deze updates snel worden gereleaset.

 • TYPO3 is flexibel
  TYPO3 past zich aan aan de behoeften van de gebruiker, is flexibel en kan eindeloos worden uitgebreid.

Design

Een doordacht design zorgt ervoor dat bezoekers hun doelen moeiteloos bereiken.

Lees verder