Readspeaker

Met readspeaker kan een bezoeker aan je website de content laten voorlezen. In de browser hebben mensen die mogelijkheid ook, maar niet iedereen weet hoe dat werkt. Met deze koppeling tonen we op iedere pagina de Readspeaker-knop. Bezoekers kunnen tekst laten voorlezen met 1 klik van de muis.

Extra mogelijkheden

In de Readspeaker Webreader zitten veel mogelijkheden, zoals contrast aanpassen, letters vergroten en voorlezen in een andere taal. Standaard schakelen wij de voorleesfunctie in. Wil je van meer mogelijkheden gebruik maken? Laat het ons weten.

Customer ID

Wil je Readspeaker toevoegen aan een website? Dan kun je contact opnemen met Readspeaker om een nieuwe site toe te laten voegen aan het account. Wanneer de site toegevoegd is moet de leverancier de Customer ID toevoegen aan de website. Voor het account van Readspeaker is één generieke Customer ID. Dat betekent dat de code dus op de verschillende sites gebruikt kan worden. Zodra de code toegevoegd is, controleert ReadSpeaker of bij hen de nieuwe website toegevoegd is aan het account. Het ID vind je op de volgende plek in het dashboard van Readspeaker

1. Ga naar Settings (My Menu)
  2. Ga naar Account
  3. Onder het tabblad General info vind je de Customer ID.