Feedback en online enquetes

Wil je feedback ophalen bij bezoekers van de website? Dat kan met ons feedbackformulier of met een koppeling met andere applicaties.

OpenGemeenten feedbackformulier

Bezoekers kunnen aangeven of content hen heeft geholpen en eventueel een tip of opmerking achterlaten. Het ophalen van deze feedback is gericht op inhoudelijk teksten en niet op de website als geheel. Bezoekers die een vraag hebben kunnen hun naam en e-mailadres achterlaten. Daarbij moeten wij duidelijk aangeven dat (volgens AVG) deze gegevens alleen ingezet worden voor het beantwoorden van hun vragen.

Hoe gebruik ik dit component

Het element is een standaard TYPO3 content element. Deze kan handmatig toegevoegd worden aan specifieke pagina's. Het wordt niet automatisch op iedere webpagina geplaatst. 

  • Er staan teksten ingesteld. Je kunt deze teksten of labels aanpassen op het tabblad 'Feedback'. Dit kan iedere keer als je het element plaatst op een pagina.
  • Het e-mailadres waar vragen en tips van bezoekers op binnenkomen, wordt door OpenGemeenten ingevoerd. Het is 1 e-mailadres voor alle plekken waar je dit element inzet.

GovMetric

We hebben een extensie gemaakt waarmee je de smiley-scores van GovMetric kunt tonen. Je hebt 2 keuzen:

  • Op iedere webpagina
  • Gericht instellen per pagina

Enalyzer onderzoek

Met deze extensie stuur je bezoekers met of zonder wachtwoord door naar een onderzoeksformulier dat gemaakt is met Enalyzer.