Jouw website maken we samen

Wij werken agile en gebruiken de SCRUM methodiek. Je bent door deze agile aanpak dus verzekerd van een goede samenwerking, snelle oplevering en voldoende flexibiliteit tijdens het project.  

Alles onder controle

Onze projectmanager werkt met één primair aanspreekpunt bij de gemeente. Op deze manier blijft het helder welke lijnen er primair lopen en wat de actuele stand van zaken is. De projectleiders onderhouden steeds intensief contact om zo de kwaliteit, planning en budgetten goed te bewaken.  

We zetten diverse beschikbare communicatiekanalen, zoals telefoon, videobellen en e-mail in. Onze projectleider koppelt je aan alle kennishouders aan onze kant, zodat verschillende vragen over content, toegankelijkheid, TYPO3 CMS en techniek door de juiste persoon beantwoord kunnen worden.   

Door met elkaar samen te werken maken we gebruik van elkaars kennis en expertise. De resultaten publiceren wij op een beveiligde omgeving, zodat het hele projectteam de voortgang kan inzien en bespreken. Nadat we de behaalde resultaten hebben besproken kijken we naar voren om de doelstellingen van de komende periode te bespreken. 

Doordat het proces en de uit te voeren stappen voorspelbaar zijn, kunnen we meten of het project nog binnen de gewenste marges van onze gezamenlijke planning valt. Als dat niet zo is zal er direct geschakeld worden tussen de projectleiders van OpenGemeenten en de gemeente om tijdig voor bijsturing te zorgen. 
 

Klaar voor de start?

Wil je meer weten over de mogelijkheden? We vertellen je graag over onze producten en de kosten.

Neem contact met ons op