Meer mogelijkheden door standaardisatie

Wij ontwikkelen op basis van onze componentenbibliotheek. In de componentenbibliotheek staan alle componenten, onder meer knoppen, navigatie, formulieren, paginatypen en iconen. Alle componenten zijn op basis van bruikbaarheid, veiligheid en toegankelijkheid ontwikkeld. 

Door de manier waarop wij websites opbouwen kunnen wij bestaande, maar ook toekomstige, componenten eenvoudig en uniform laten aansluiten op de vormgeving van je gemeente. Daardoor realiseren we het gevoel van maatwerk en profiteert de gemeente van een stevige uniforme basis.

En wat levert dit op?

  • Omdat techniek en styling gescheiden zijn, kunnen we het ontwerpproces en het vullen van content als losse trajecten oppakken en hoeven ze niet op elkaar te wachten.  
  • Omdat de standaard contentelementen voor iedere klant beschikbaar zijn, kunnen we samen doorontwikkelen. Wat door één of een aantal opdrachtgevers ontwikkeld is, komt beschikbaar voor al onze opdrachtgevers.  
  • Je hoeft niet iedere 5 jaar compleet nieuwe websites te ontwikkelen. Je website sluit steeds aan op de laatste technieken, ontwikkelingen en eisen en wensen.
  • We kunnen een pre-audit op toegankelijkheid doen op ons product die voor alle websites geldt. Als we issues oplossen, voldoen alle websites.  
  • We kunnen snel schakelen na een toegankelijkheidsaudit of technisch issue. De oplossing kunnen we voor iedereen uitrollen. 

Beveiliging en privacy

De bescherming van privacy begint bij de juiste beveiliging van de gemeentelijke website.

Lees verder