Upcycle je websites

Ruim 5800 websites van Nederlandse gemeenten voldoen niet aan de verplichte toegankelijkheidseisen (bron digitoegankelijk). En daar gaan we wat aan doen. Lever je oude websites in en krijg er nieuwe, veilige en toegankelijke websites voor terug. En de contentmigratie? Ook dat kunnen we voor je regelen. 

Los van de verplichting is het vooral belangrijk dat je als gemeente informatie beschikbaar stelt voor alle inwoners ongeacht eventuele beperking.

Nederlandse gemeenten zijn goed op weg maar we zijn er nog niet. Dus doe mee en zorg ervoor dat alle websites van jouw gemeenten minimaal B, maar liever nog de A status krijgen op het toegankelijkheidsdashboard van de rijksoverheid.

Hier kunnen wij bij helpen door de content van jouw afgekeurde websites om te zetten naar websites die voldoen aan alle toegankelijkheidseisen en veiligheidseisen van de Nederlandse overheid.

Met onze werkwijze kunnen we snel toegankelijke, betrouwbare en veilige websites opleveren waarmee je inwoners kunt informeren over specifieke onderwerpen zoals duurzaamheid, werken bij de gemeente en nieuwbouwprojecten.  

Upcyclen doen we zo:

  • Nieuw ontwerp op basis van je oude website  
  • Alternatieve oplossing voor niet toegankelijk content
  • Installeren van het gebruiksvriendelijke (open source) TYPO3 cms  
  • Activeren van de uitgebreide set aan componenten waarmee je zelf pagina‚Äôs kunt samenstellen 

Resultaat

Beheer en onderhoud

Onze websites worden opgelevert met beheerovereenkomst en SLA, GIBIT leveringsvoorwaarden en verwerkingsovereenkomst.

Themawebsite voorbeelden

Bekijk de themawebsites