Gebruikers aanmaken

Gebruikers van ons TYPO3 cms met webmaster rechten, kunnen zelf nieuwe gebruikers aanmaken via het onderdeel 'Backend users'.

• Voer naam, inlognaam en wachtwoord in voor de collega die je toegang wilt geven.
  • Voeg de gewenste rol toe. Dat kan zijn:
    • redacteur
    • viewer

Wil je een nieuwe webmaster toevoegen? Maak een ticket aan, want dat doen wij voor je.

Heb je een aansluiting via ADFS of Azure? Dan worden nieuwe gebruikers automatisch toegevoegd op basis van de rechten die ze hebben gekregen van de IT-afdeling van je organisatie.