Wij zijn OpenGemeenten  

Met een multidisciplinair team werken we aan jouw webproject: vanaf de start van je webproject. Is je website live gegaan? Ook dan kun je blijven rekenen op ons advies en professionele support. 

Ben van Kruistum

Een flinke dosis technische kennis gecombineerd met een goed inzicht in de behoeften van gemeenten en inwoners. 

Inge Lucas

Inge neemt het voortouw om gemeenten met elkaar in contact brengen om samen dienstverlening te verbeteren. Wil je meer weten over toegankelijke webteksten schrijven of optimaal gebruik maken van het krachtige TYPO3 CMS. Dan kan Inge je ondersteunen. 

Jan-Thijs Oosterhoudt

Commercieel met een technische achtergrond. Jan-Thijs vertaalt technische onderwerpen naar begrijpelijke taal en andersom.

Joost Vollebregt

Heb je een vraag over jouw TYPO3-installatie? Joost staat klaar om je te helpen. Als hij het probleem niet direct kan oplossen, zorgt hij ervoor dat een van onze collega's voor je aan de slag gaat. Joost houdt nauwlettend de voortgang van je ticket in de gaten en houdt je op de hoogte

Marcel Bosman

Heb je een vraag, verzoek of opmerking? Dan ben je bij Marcel aan het juiste adres.

Marlien Pos

Focus op proces verbetert de kwaliteit van het product. Marlien zet zich in voor procesoptimalisatie en projectondersteuning.

Martijn Rietveld

Goed ontwerp maakt gemeentelijke dienstverlening toegankelijk voor iedereen.

Micheline Tasseron

Met online ervaring bij gemeenten en goede technische kennis weet Micheline als geen ander hoe we websites moeten optimaliseren om onze gemeenten en inwoners van dienst te zijn. Micheline is verantwoordelijk voor de inhoudelijke ontwikkeling van ons concept.  

Patrick Broens

Ontwikkelt al 22 jaar TYPO3 websites en maakte 12 jaar onderdeel uit van het TYPO3 core team. Meer TYPO3 dan Patrick krijg je niet.