Evenement

Met het paginatype evenement maak je een evenement aan onder het evenementenoverzicht. Op de overzichtspagina worden alle evenementen in een zogenaamde kaart getoond. Op de homepage kun je het contentelement 'aankomende evenementen' gebruiken, zodat er 4 evenementen getoond worden.

Vul de tabs in. Daarna kun je content plaatsen.

Algemeen

Vul de paginatitel in. Dit wordt automatisch de H1 op de pagina. Bij het vullen van je pagina kun je daarna geen H1 meer gebruiken. Maak in je paginatitel duidelijk wat je evenement inhoudt.

In het URL-segment of SLUG zie je de url van je pagina. Als je de paginatitel verandert, wordt de SLUG aangepast en maakt TYPO3 automatisch een redirect aan van de oude naar de nieuwe url. Verander de paginatitel dus niet te vaak.

SEO

Vul deze tab altijd, zodat je pagina op de juiste manier in de resultaten van zoekmachines wordt getoond.

Geef in het veld omschrijving aan wat het project inhoudt. Bijvoorbeeld: In 2022 staan in deze straat 20 nieuwbouwwoningen. Meer informatie over het bouwproces vindt u op deze pagina.'

Social media

Wil je je pagina delen via Twitter of Facebook? Dan kun je via op tabblad een titel, beschrijving en afbeelding toevoegen. Als je in Facebook of Twitter een link maakt naar de pagina wordt automatisch een soort kaart getoond bij je bericht met de gegevens die je op dit tabblad hebt ingevuld.

Metagegevens

Met de samenvatting wordt niets gedaan.

Vul bij sleutelwoorden synoniemen en veelgebruikte zoektermen in. Deze woorden worden toegevoegd aan de interne zoekmachine. Het vergroot de vindbaarheid van je pagina voor de interne zoekmachine. De waarde voor externe zoekmachines is minder.

Weergave

Je kunt hier kiezen of je de paginatitel wilt tonen. Gebruik je de standaardpagina op een themawebsite en is je eerste contentblok een header, dan kun je de paginatitel beter uitzetten.

Gedrag

Met deze functie bepaal je of de pagina in zoekopdrachten op de website verschijnt. Maak je een pagina die maar voor een beperkte groep bezoekers is en waarnaa je linkt vanuit bijvoorbeeld een e-mail of formulier? Dan hoeven andere bezoekers de pagina niet te vinden.

Bronnen

Als je op deze plek een beeld toevoegt, verschijnt het boven de titel op de overzichtspagina. De afbeelding wordt ook als header bovenaan de pagina getoond.

Toegang

Met een schuifje kun je de pagina actief zetten. Ook kun je een start- en/of stopdatum invoeren. De pagina is dan pas vanaf een bepaalde datum te zien of verdwijnt van de site op een bepaald moment. Hiermee kun je dus pagina's vooraf maken en klaarzetten voor publicatie.

Categorie├źn

Als je filtering hebt aanstaan op je website, kun je categorieen selecteren.

Opmerkingen

Hier kun je notities maken bij de pagina als dat relevant is.

Webmaster

Alleen de webmastergebruiker kan hier 2 schuifjes omzetten. Je kunt bepalen of de pagina in de sitemap wordt getoond en of de pagina gevonden moet worden door externe zoekmachines. Standaard staan beide functies aan. Als je dus niet wilt dat de pagina in de sitemap of Google terechtkomt, moet je de schuif uit zetten.

Kaart

Wil je een foto op het kaartje tonen in het evenementenoverzicht? Zet deze dan in dit tabblad. Let op: de afbeelding verschijnt nu niet op je evenementpagina. Daarvoor gebruik je het tabblad 'bronnen'.

Event

Vul hier de relevante informatie in: datum, tijd, kosten, webadres etc.