PHP-developster(er)

40 uur per week

Je kunt bij ons geen tafelvoetbal spelen. Of uitkijken op zo’n afgebikte muur met racefietsen. Niet dat we daar iets op tegen hebben, maar we hebben gewoon (nog) geen collega die daar interesse in heeft. Wat je bij ons wel aantreft, is een groep vakidioten bij elkaar die een goed product wil afleveren voor diverse gemeenten in Nederland.

OpenGemeenten bedenkt, maakt en onderhoudt gemeentelijke websites en SAAS-oplossingen. Wij helpen gemeenten om hun inwoners zo goed mogelijk van dienst te zijn. Bijvoorbeeld bij het aanvragen van een bouwvergunning of een paspoort. Dit alles moet natuurlijk toegankelijk en veilig zijn. Word jij onze nieuwe developster(er), dan mag je samen met je collega’s nieuwe open source apps ontwerpen en jouw kennis inzetten om onze producten nog beter te maken.  

Je krijgt van ons veel vrijheid. Begin je elke woensdag een uurtje later omdat je je kinderen naar school wilt brengen? Ontspan je door een kwartiertje te gamen op kantoor? Werk je graag een dag per week thuis? Kan allemaal.  

Wie we zijn 

OpenGemeenten is een klein bedrijf dat pas vijf jaar bestaat, maar nu al koploper is in online dienstverlening voor gemeenten. Kom je bij ons werken, dan kom je terecht in een hecht team.  

Spijkerbroek of wil je strak in het pak? Maakt ons niks uit. We kennen geen dresscode. Ook zeggen we gewoon ‘je’ en ‘jij’ tegen elkaar. Stuk voor stuk zijn we heel verschillend en dat vinden we helemaal oké. De één schaakt in z’n vrije tijd, een ander is gek op Land Rovers.  

Elk maandag en woensdag overleggen we en vrijdags drinken we aan het eind van de middag samen een biertje. Nu werken we vanwege de coronacrisis noodgedwongen thuis. Zodra het weer mag, zijn we op ons kantoor in Maarn. Dat vinden wij zelf een hele fijne werkplek. Je loopt bij ons in drie minuten naar het station en het bos ligt om de hoek.

Wat we van je vragen

Nou moeten we eerlijk bekennen dat we ook wel wat van je vragen.  

We zoeken iemand die:

  • doorgaat tot er een subliem eindresultaat op tafel ligt, maar soms ook met een dikke acht genoegen neemt.
  • zelfstandig werkt en leergierig is;  
  • ruime PHP-ervaring heeft;  
  • kan lezen en schrijven met design patterns, MySQL, HTML, CSS en Javascript. Don’t worry: we zoeken geen front-ender;
  • eerder heeft gewerkt met een framework als Symfony of CMS als TYPO3;  
  • flexibel is. Daar bedoelen we mee dat je het geen punt vindt af en toe bij te springen als een dienst 's avonds de geest geeft en een work-around noodzakelijk is;
  • in de omgeving Maarn, Utrecht, Amersfoort woont.  

We eisen niet dat je gelijk overal keigoed in bent. Bij ons lopen diverse techneuten rond die je altijd om advies kunt vragen en waarvan je veel kunt leren. Jouw senior is een TYPO3-expert. Patrick stond aan de wieg van het systeem en kent het als z’n broekzak. 

Stuur ons je cv en motivatie

Nieuwsgierig geworden naar ons? Wij zijn dat zeker naar jou. Solliciteer op deze baan via een mail of ook leuk: maak een filmpje en stuur deze naar: martijn@opengemeenten.nl. Trek je onze aandacht met je cv en motivatie dan maken we bliksemsnel een online afspraak via Jitsi. Meer weten? Bel Martijn 088 2007 400

Solliciteer direct

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.