Het maken van de beste online dienstverlening voor gemeenten, dat is waar het bij ons om draait. 

Daarom lanceren we regelmatig nieuwe diensten om het gemeenten en zijn inwoners makkelijker te maken. We werken aan webapplicaties voor KCC, zitten we bovenop toegankelijkheid en adviseren we over privacy, veiligheid en informatie management.

Toptaken website

OpenGemeenten is gespecialiseerd in de technische ontwikkeling van toegankelijke en veilige open source websites voor gemeenten. Wij zijn continu bezig om on- en offline dienstverlening van gemeenten te verbeteren.

Lees meer

Themawebsite

We willen sneller en efficiënter thema websites lanceren. Daarom hebben we gezamenlijk een concept bedacht waarmee we voor uiteenlopende onderwerpen van een gemeenten, themawebsites kunnen ontwikkelen.

Lees meer

Toegankelijkheid

Websites ontwerpen en bouwen voor alle gebruikers (Inclusive design) Elke (ontwerp-)beslissing heeft de potentie om een gebruiker uit of in te sluiten. Wij kijken naar wat de gebruiker nodig heeft om optimaal diensten of producten te kunnen vinden en gebruiken.

Lees meer

Iconenset voor gemeenten

Open iconen is een open source iconenset speciaal voor gemeenten. Wil jij als gemeente je communicatie verbeteren, dan kan je deze iconenset gratis gebruiken. Mis je een icoon? Vraag een icoon aan! 

Lees meer