Zoek je de oplossingen voor jouw digitale gemeente? 

Wij ontwerpen en bouwen je website. We lanceren ook regelmatig nieuwe diensten om het voor jouw inwoners makkelijker te maken. We werken aan toegankelijke iconen, bouwen webapplicaties voor KCC, zitten bovenop toegankelijkheid en adviseren over privacy, veiligheid en informatie management. 

Toptaken websites

OpenGemeenten is gespecialiseerd in de technische ontwikkeling van toegankelijke en veilige open source websites voor gemeenten. Met onze componentenbibliotheek kun je zelf je pagina's vormgeven.

Lees meer

Themawebsites

Elke gemeente heeft behoefte om websites met specifieke onderwerpen onder de aandacht van inwoners te brengen, bijvoorbeeld over duurzaamheid, vacatures of nieuwbouwprojecten. We hebben een concept, waarmee we eenvoudig een themawebsite kunnen neerzetten.

Lees meer

Iconenset voor gemeenten

Open iconen is een open source iconenset speciaal voor gemeenten. Wil jij als gemeente je communicatie verbeteren, dan kan je deze iconenset gratis gebruiken. Mis je een icoon? Vraag een icoon aan! 

Lees meer

Toegankelijkheid

Websites ontwerpen en bouwen voor alle gebruikers (Inclusive design) Elke (ontwerp-)beslissing heeft de potentie om een gebruiker uit of in te sluiten. Wij kijken naar wat de gebruiker nodig heeft om optimaal diensten of producten te kunnen vinden en gebruiken.

Lees meer

Toegankelijke mediaplayer

Wij hebben voor TYPO3 een mediaplayer ontwikkeld die voldoet aan alle toegankelijkheidsrichtlijnen (WCAG 2.1). Dus verrijk je video content met ondertiteling, audiodescriptie en/of doventolk.

Lees meer