OpenGemeenten ontwikkeld TYPO3 extensie voor het project Waardepapieren

Tijdens het FieldLab Digitale Overheid van de VNG te Groningen heeft OpenGemeenten meegewerkt aan het project Waardepapieren. Op verzoek van ICTU, @Dimpact en gemeente Harderwijk hebben wij een TYPO3 extensie ontwikkeld voor het eenduidig ontsluiten van het Waardenpapieren-vehikel binnen bestaande (OpenSource) gemeentelijke websites.

Het resultaat is een TYPO3 website op basis van het NL Design Systeem waarbij een TYPO3-extensie is gemaakt voor het ontsluiten van de Waardenpapieren-engine, deze serveert hier 2 varianten: Een standaard bewijs inwoning Gemeenten (Haarlem variant) en een uittreksel met verblijfplaatshistorie (Hoorn). Bekijk het hier resultaat. De resultaten zijn inmiddels zo goed ontvangen dat ze bijdragen aan het verder enthousiasmeren van gemeenten voor het aansluiten op het project Waardepapieren.

Bekijk het resultaat