Jouw nieuwe website maken we samen.

We  zijn je sparringpartner van ontwerp tot oplevering. We doen alles wat nodig is om tot het beste resultaat te komen: met een agile aanpak, design sprints en met trainingen en workshops.

Onze basis: componentenbibliotheek

Wij ontwikkelen op basis van onze componentenbibliotheek. In de componentenbibliotheek staan alle componenten, onder meer knoppen, navigatie, formulieren, paginatypen en iconen. Alle componenten zijn op basis van bruikbaarheid, veiligheid en toegankelijkheid ontwikkeld. Door de manier waarop wij websites opbouwen kunnen wij bestaande, maar ook toekomstige, componenten eenvoudig en uniform laten aansluiten op de vormgeving van je gemeente. Daardoor realiseren we het gevoel van maatwerk en profiteert de gemeente van een stevige uniforme basis.

Meer over onze componentenbibliotheek

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? 

Lees meer

Jouw identiteit voorop

Wie ben je als gemeente, waar sta je voor en wat wil je uitdragen? Voor iedere website of project staat jouw identiteit voorop. Van conceptontwerp tot aan de oplevering van het project: wij zorgen ervoor dat alles klopt. Daarvoor zorgt de combinatie van kleur, typografie, logo, beeld en vormtaal. Een doordacht ontwerp zorgt ervoor dat bezoekers hun doelen moeiteloos bereiken. Onze ontwerper Martijn helpt je om de ideale website te creëren.

Toegankelijkheid zit in ons DNA

Vanaf het eerste ontwerp en de eerste regels code hebben we de keuze gemaakt om toegankelijkheid te verankeren in onze producten. Toegankelijkheid gaat wat ons betreft verder dan enkel voldoen aan een lijst met criteria. We willen producten ontwikkelen die een bijdrage leveren aan, en een voorbeeld zijn voor, de websites om ons heen. We kijken goed naar de manier waarop we informatie aanbieden, onderzoeken wat wel en niet werkt en handelen daarnaar. We laten we onze componenten regelmatig toetsen door een onafhankelijke auditor.

Onze projectmethodiek

Wij werken agile en gebruiken de SCRUM methodiek. Dit stelt ons in staat om met sprints van 2 weken te werken en in twaalf weken de website op te leveren.  
Beide partijen werken met één primair aanspreekpunt, de projectleiders. Op deze manier blijft het helder welke lijnen er primair lopen en wat de actuele stand van zaken is. De projectleiders onderhouden tijdens deze periode intensief contact om zo de kwaliteit, planning en budgetten goed te bewaken. 

Optimale performance

Het is van groot belangrijk dat de gemeentelijke website goed presteert, op alle fronten. Onze websites hebben dan ook een uitstekende performance (snelle laadtijd, korte reactietijd, responsive, resource gebruik, stabiliteit). Met onafhankelijke tooling, zoals Lighthouse, toetsen wij al deze indicatoren van onze websites.

TYPO3 content management systeem

Wij maken websites in TYPO3. Modulair, configureerbaar, efficient, en veilig. Zo gebruiken we (en dragen we bij) aan enkele van de beste open source tools die er zijn. We maken technisch goed onderbouwde keuzes in de ontwikkeling en zijn consistent in de uitvoering.

We nemen beveiliging heel serieus.

Bij alles wat we ontwikkelen en implementeren houden we er rekening mee. We implementeren regelmatig updates om ervoor te zorgen dat bugs en issues snel worden verholpen.

Ondersteuning

Is je website live gegaan? Ook dan kun je blijven rekenen op ons advies en professionele ondersteuning.

Meer over de samenwerking