Dinsdag 18 juni, OpenGemeenten Meetup #2

Tijdens de eerste bijeenkomst in Katwijk hebben we ervaren dat het goed is om bij elkaar te komen om samen tot nieuwe inzichten en ideeen te komen voor de doorontwikkeling van OpenGemeenten.

Meerinzicht heeft ons uitgenodigd om dit jaar de bijeenkomst te faciliteren op een locatie van de gemeente Harderwijk. Wij gaan er een mooie dag van maken en hopen dat ook dit weer een bijeenkomst gaat worden waar we allemaal energie en inspiratie uit zullen halen. 

 

Op het programma

Ben van Kruistum (OpenGemeenten) geeft een update van de product ontwikkelingen bij OpenGemeenten. 

Rick Koopman (GBBO) vertelt samen met een (open) gemeente hoe zij gezamenlijk de online dienstverlening inzichtelijk maken én verbeteren. Verwacht een aantal nuttige inzichten om je eigen dienstverlening mee te verbeteren!

Micheline Tasseron (Gemeente Harderwijk) vertelt over het project waardepapieren, een samenwerking van verschillende gemeenten en ICTU, waarin een op blockchain gebaseerde oplossing wordt gebruikt om waardepapieren (bijvoorbeeld een uittreksel) online aan te vragen.

 

We kijken uit naar je komst!

Buiten het programma zal er ruimte zijn om kennis te maken met elkaar en/of bij te praten. Wij zorgen voor genoeg koffie en een gezonde lunch. Mocht je nog collega's hebben die ook geinteresseerd zijn; altijd welkom!

Wil je voor 11 juni laten weten of je er bij bent? 
 

Meld je aan!

 

Heb je verder nog vragen? stuur een email naar Martijn Rietveld

OpenGemeenten Meetup #2
Dinsdag 18 juni van 9.30 tot 15.00 uur

Locatie
Gemeentewerf van Harderwijk
Graaf Ottolaan 11, 
3843 AK Harderwijk